Robin's Wereld logo
Deze educatieve game maakt leren leren leuk!
Menu

Ervaringen

marja eding educatieve games

Marja

gezondheidszorgpsycholoog

"De game heeft echt effect"

"Met Robins Wereld willen we kinderen met een beperking helpen in het ontwikkelen van hun basale functies, bijvoorbeeld hun aandachtspanne en impulscontrole. Eigen onderzoek bevestigt dat de game effect heeft. Dat betekent dat het niet alleen een leuke game is, maar dat het ook écht educatief helpend kan zijn."
projectleider heleen

Docent speciaal onderwijs

docent

"Robins Wereld sluit aan bij de behoefte van onze leerlingen"

"Onze leerlingen hebben extra ondersteuningsbehoeften en baat bij een leeromgeving met extra aandacht voor kleinschaligheid, voorspelbaarheid, veiligheid en prikkelregulatie. Daar sluit Robins wereld echt bij aan."
dit is ook een erkenning voor een hele groep mensen 800x600px

Pieter & Siemone

ouder-verzorger

"Siemone had nog nooit op een tablet gespeeld"

"Voordat Robins Wereld er was, had Siemone nog nooit op een tablet gespeeld. Haar ogen straalden toen ze er mee aan de slag ging. Het bestaan van de educatieve game Robins Wereld betekent voor mij ook een stuk erkenning van deze doelgroep."

Jikke

gedragswetenschapper

"De winst zit in kleine overwinningen in de praktijk!"

"De winst zit in de kleine overwinningen in de praktijk. Als er positieve veranderingen optreden, als het voor kinderen bijvoorbeeld makkelijker wordt om hun aandacht iets langer bij een taak te houden. Maar ook als ze plezier halen uit het spelen van Robins Wereld, zijn we blij!"
 shl2903
Lees verder
crossmenuchevron-right