Home > Nominatie Het Goedste Doel

12 sep 2019

Nominatie Het Goedste Doel

Update - Dank voor het uitbrengen van jouw stem op Robins Wereld voor Het Goedste Doel van 2019 van de AFAS Foundation. Al de stemmen die Robins Wereld ontving onderschrijven het vertrouwen in de meerwaarde van deze game en zoals Gerben Eversdijk, directeur van de AFAS Foundation zo mooi verwoordde: “Dit project kan een waardevolle verbetering betekenen in de educatieve zorg voor gehandicapte kinderen.”

Dit jaar verkoos het Nederlandse publiek Stichting Masanga tot het ‘Goedste Doel’ van 2019. De organisatie kreeg deze titel vanwege haar inspanningen voor de ontwikkeling van een door oorlog zwaar getroffen ziekenhuis in Sierra Leone. Dankzij het werk van de stichting ontstaat daar de mogelijkheid om veilig en gezond te bevallen, voor moeder én kind. We feliciteren Stichting Masanga van harte met deze titel en zijn onder de indruk van alle inspanningen die ze leveren!

###

’s Heeren Loo is met het project Robins Wereld door de AFAS Foundation genomineerd voor de titel het Goedste Doel. Uit alle stichtingen waarmee de foundation de afgelopen jaren een project heeft uitgevoerd is Robins Wereld naast projecten van Stichting Masanga en Woord & Daad genomineerd. Het project is genomineerd omdat de AFAS Foundation vindt dat iedereen die zich inzet om de wereld een stukje mooier te maken een held is.

De AFAS Foundation ondersteunt projecten van stichtingen in het binnen- en buitenland op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en maatschappij.